Kokoa pieni tarina vähintään kolmesta seuraamastasi blogista, ottamalla vähintään virke kustakin ja yksi haastajan blogista ja haasta jokainen lainaamasi bloggaaja, paitsi haastajasi.

Päässäni kilahtaa sillä hetkellä ja voin tuntea, miten verenpaine nousee kohisemalla korviini saakka. Poikkean hillitystä tyylistäni ja totean: voihan vitun vittu ja kyrvän karvat. Kaikesta toiminnasta kuuluu ääntä: nukkuessa kehräystä, silityksestä kurinaa, ikkunasta katsoessa mäh mäh-ääntä, ylipäätään ja usein miukumista.

Ärtsyä oli myös ettei puheliaammat saaneet puhua ja hiljaiset pakotettiin puhumaan vaikkei heillä ollut mitään sanomista. Puheliaat keskeytettiin tai vaiennettiin tylysti ja hiljaisilta kyseltii ja nyhdettiin. Pulssienkohottajien pulssinkohottaja, väittelyaiheiden hedelmällinen Mona Lisa ja ennenkaikkea oman jalan sahaamista edistävä keskustelunaihe on itse asiassa silti mielestäni tärkeä aihe ottaa puheeksi, varsinkin naisten kesken.


Minut haastoivat Mama sekä Sea. Melkein kaikki seuraamieni blogien pitäjistä oli jo ehditty haastaa mukaan, joten laitoin haasteen eteenpäin itselleni vielä tuntemattomille ja lukemattomille:

Epäkelpoa ainesta
Lupiini sekä
Siren (Sudet tulevat)