Selailin Biz Stonen  kirjaa Who Let The Blogs Out? seminaarityötäni varten.

Stone listaa kirjassaan bloggaamisen hyviksi puoliksi tiedon jakamisen ja etsimisen. Saa koko ajan uutta tietoa kiinnostavista aiheista. Bloggaaminen on jokapäiväistä harjoitusta tiedon etsimiseen, ajatteluun ja kirjoittamiseen. Blogi toimii myös eräänlaisena ikkunana kirjoittajan mieleen.

Stonen mukaan bloggaus tekee myös fiksummaksi. Bloggaaja joutuu miettimään mikä on mielenkiintoista sekä perustelemaan mikä tekee asiasta kiinnostavan.

Edellä mainitut asiat oli esitetty lyhyesti yhdellä sivulla. Joo-o, näinhän se on jo aivan maalaisjärjelläkin ajateltuna.

Stone jatkaa bloggaamisen hyvistä puolista monen sivun verran esimerkkien avulla, joissa ihmiset olivat saaneet mainetta ja kunniaa kirjoittamiensa blogien vuoksi. Kustannussopimus voi siis hyvinkin olla sinun tai freelance-kirjoitushommat, kunhan vain uskot itseesi ja kirjoitat blogia, on Stonen viesti lukijoille.

Kuulostaa amerikkalaiselta unelmalta. Sankaritarina, jossa jokainen voi olla oman onnensa seppä. Tarina ei valitettavasti taida olla kovinkaan realistinen. Ja tuskin monikaan kirjoittaa blogiaan ainoastaan maine ja menestys mielessään.