On kuuma kesäpäivä, aurinko porottaa pilvettömältä taivaalta. Istun terassilla  hikoillen kuin pieni eläin. Hiki valuu pitkin selkää ja kainaloita ja läikittää paidan. Olo on tukala. Ajattelen nostavani kädet ylös helpottaakseni olotilaa, mutta samalla muistan, että en ole muistanut ajella kainalokarvojani ainakaan viikkoon. Haistelen itseäni vaivihkaa. Kyllä, haisen pahalta.

Seis, seis! Ei näin! Naisethan eivät haise, vaan tuoksuvat. Naiset eivät myöskään hikoile kuumissa (eikä missään muissakaan) olosuhteissa, vaan ovat aina siistejä ja suihkunraikkaita. Kainalokarvat naisilla ovat luonnottomat ja friikkiä. Näin on, jos mainoksiin on uskomista.

Enää ei kuitenkaan riitä, että ei hikoile ja tuoksuu raikkaalle, vaan pitää olla myös kainaloistaan kaunis. Nivean uusi kauneusdeodorantti on tähän tarkoitukseen. Se sisältää helmiäisuutetta (mistä uutetaan helmiäistä ja mitä se ylipäätänsä on, en tiedä) ja houkuttelevan tuoksun.

Mitä ihmettä, taidan olla taas täysin ulkona naisellisuuden (kauniit kainalot 24 tuntia vuorokaudessa) vaatimuksista. Onko siis ihan tavallista näytellä (kauniit kainalot saavat näkyä!) kainaloitaan?  Minua ei jotenkin houkuta ajatus houkutella mitään tai ketään, ainakaan kainaloillani.

Mitä seuraavaksi? Houkutteleva kauneusperäpukamavoide?